JODANI

Je lekker lang laten verwennen....


Dat kan met onze arrangementen!

Jodani werkt enkel met Beauty Professionals. Dankzij onze Beauty Arrangementen verlaat je Jodani als de betere, mooiere versie van jezelf. Vanzelfsprekend heeft dat ook invloed op je Inner Beauty: je bent ontspannen en straalt dat ook uit!


Om een oase van rust te creëren, is tijdens onze arrangementen steeds 15 minuten ontvangst- en 15 minuten relaxtijd met een luxedrankje inbegrepen. Bovendien voorzien wij een heerlijke lunch voor u.


Arrangementen dienen telefonisch gereserveerd te worden. Wij vragen uw arrangement op voorhand te betalen. Van zodra wij uw betaling ontvangen hebben, is uw verwendagje voor u gereserveerd.

BOOST YOURSELF


We starten met een verkwikkende shiatsu massage van 1u.

Met een shiatsu massage bevorder je je gezondheid, worden specifieke lichamelijke klachten behandeld en interne stoornissen gecorrigeerd.
Shiatsu wil een totaalbehandeling zijn waardoor de mens in zijn geheel meer in evenwicht komt.


Vervolgens begeleiden we u naar onze French Room waar u kan genieten van onze Hydra Boost gelaatsverzorging.

Laat je persoonlijke, frisse glow zien, ondersteund door deze Hydra Boost behandeling met hyaluronzuur en polysacchariden. Voor een optisch gelijkmatigere, frisse teint en een stralende, natuurlijke, verfriste huid. We werken hierbij met producten die een complex met hyaluronzuur bevatten wat de natuurlijke huidvernieuwing ondersteunt. De huid wordt door de Hydra Boost behandeling op intensieve wijze van vocht voorzien, zodat droogterimpeltjes worden verminderd en u een stralende teint krijgt.


Nadien kan u nog even ontspannen met een koffietje of theetje


Boost Yourself                 2u30   |     € 170,00 (prijs voor 1 persoon)  

                                            2u30   |     € 340,00 (prijs voor 2 personen)

                                            2u30   |     € 680,00 (prijs voor 4 personen)

  

ALL OVER TREAT


Terwijl u geniet van een drankje, verwennen wij uw voetjes met een pedicure, scrub en indien gewenst een kleurtje op uw nagels. Dit alles in onze speciaal ontworpen voetzone, een oase van comfort en luxe, waar u helemaal tot rust komt.


Vervolgens begeleiden we u naar onze French Room waar u verwend wordt met de "Body Spa Earth", een scrub van het volledige lichaam, gevolgd door een packing en een shaping rugmassage.


Tussendoor geniet u van een heerlijk lunch en daarna kan u genieten van onze Skinovage gelaatsverzorging waarbij we uw huid precies datgene wat ze nodig heeft. Afgestemd op uw persoonlijke huidbehoefte, verwennen wij haar met producten aangepast aan uw huidtype. Tijdens de behandeling geniet u van een heerlijke massage.


Nadien kan u nog even ontspannen met een koffietje of theetje


All over treat                 4,5u   |     € 490,00 (prijs voor 2 personen, lunch inbegrepen)  

                 

LADY's ONLY


Terwijl u geniet van een drankje, verwennen wij uw voetjes met een pedicure, scrub en indien gewenst een kleurtje op uw nagels. Dit alles in onze speciaal ontworpen voetzone, een oase van comfort en luxe, waar u helemaal tot rust komt.


Vervolgens zorgen wij voor prachtige gelnagels


Tussendoor geniet u van een heerlijk lunch.


Daarna kan u genieten van onze Hydra Boost gelaatsverzorging.


Laat je persoonlijke, frisse glow zien, ondersteund door deze Hydra Boost behandeling met hyaluronzuur en polysacchariden. Voor een optisch gelijkmatigere, frisse teint en een stralende, natuurlijke, verfriste huid. We werken hierbij met producten die een complex met hyaluronzuur bevatten wat de natuurlijke huidvernieuwing ondersteunt.
De huid wordt door de Hydra Boost behandeling op intensieve wijze van vocht voorzien, zodat droogterimpeltjes worden verminderd en u een stralende teint krijgt.


We sluiten af met een heerlijk ontspannende rugmassage van 45 min voorafgegaan door een scrub met minerale zouten.


Nadien kan u nog even ontspannen met een koffietje of theetje


Lady's Only                  5u   |     € 580,00 (prijs voor 2 personen, lunch inbegrepen)

                                        5u   |     € 1160,00 (prijs voor 4 personen, lunch inbegrepen)