JODANI

Make yourself a priority once in a while.

It's not selfish.

It's necessary and you deserve it.Skincare


Bij Jodani kiest u niet voor een standaard gelaatsverzorging maar een gepersonaliseerde aanpak van uw huidconditie.

Uw huid is een van de belangrijkste organen van het menselijk lichaam. Ze vormt een barrière tegen alle schadelijke invloeden van buitenaf. Vandaar is het uiterst belangrijk dat hiermee zorgvuldig wordt omgegaan..

Wij bieden u een breed gamma aan cosmeceutische en resultaatgerichte producten en innovatieve werkmethoden. De bioactieve ingrediënten in cosmeceutische producten worden ontwikkeld om de uitstraling van de huid te verbeteren en, wat nog belangrijker is, een positief effect te verschaffen op cellulair niveau. De producten zijn effectiever en beter voor de huid dan de meeste traditionele huidverzorgingsproducten.


See More 

Huidverbetering


Huidverbetering is jouw huid in een betere conditie brengen. Dit kan met gezichtsbehandelingen, peelingen en producten allemaal afgestemd op jouw huid. Onze therapeuten bestuderen jouw huid en bekijken samen met jou wat de beste behandelmethode is.


See More 

Beauty


Details maken het verschil!

Jodani biedt u een brede waaier aan verzorgende beauty behandelingen. Ons schoonheidssalon werkt enkel met de meest gerenommeerde merken, zodat de kwaliteit primeert.


Wij zullen u telkens ook het juiste advies geven zodat u het meest optimale resultaat bereikt.


See More 

Wellness


Een massage is jezelf de tijd geven om te ontstressen. Wilt u echt helemaal tot rust komen en de stress van het leven even vergeten? Ontdek dan hier de geheimen die het leven zalig maken en geniet van een deugddoende massage.

Massage is aan jezelf denken, je lichaam en geest laten ontspannen en even alles vergeten. Een moment dat je jezelf niet mag ontzeggen.


Een massage kan lekker ontspannend zijn maar ook zeer functioneel zijn om allerlei klachten te verzachten of op te lossen. Onze massages zijn ontspannend en functioneel, afhankelijk van het probleem gebruiken we technieken uit verschillende massagestijlen. Zo haalt u het maximum uit elke sessie.


See More 

IMG_20210911_102734_1

Your Nails, Our Care


Jodani wil haar klanten een luxe ervaring geven bij de nagelverzorging van handen en voeten. Een kwalitatief en langdurig resultaat wordt dan ook gegarandeerd. Naast de professionele verzorging laat Jodani u even ontsnappen aan de drukte van alledag en wordt u ontvangen in een oase van comfort en ontspanning. De unieke ruimte voor de voetbehandelingen zorgt voor een moment van pure relaxatie. 


See More