Wakker worden met de perfecte wenkbrauwen?

De juiste wenkbrauwvorm zorgt voor een frisse, open uitstraling

Je wenkbrauwen spelen een belangrijke rol bij je gezichtsuitdrukking.

Ze omlijsten je gezicht en een mooi gestylde wenkbrauw doet je stralen.

Daarnaast maakt het ons zelfverzekerder en geeft het kracht aan je uitdrukking.

Onze wenkbrauwen zijn dus erg belangrijk.


In ons salon geven we je wenkbrauwen meer kracht en meer expressie door middel van styling, epilatie en verven of hennabrows.

BROWSTYLING & BROWLIFTING


Harsen, manueel epileren en zonodig bij knippen van de wenkbrauwen zullen het plaatje compleet maken en zorgen dat jij DIE geweldige oogopslag krijgt.

Wil je nog meer volume, kies dan voor browlifting, een nieuwe techniek die je ogen die mooie open blik geven. Het doet je gezicht spreken en je wenkbrauwen blijven weken in model.VERVEN WENKBRAUWEN


Je kunt natuurlijk elke dag in de weer gaan met wenkbrauwpotloodjes en -poeders, maar dat vergt veel tijd. Wil je voor een langere tijd geen omkijken hebben naar je wenkbrauwen, dan is verven een uitstekend idee. De verf legt een laagje om de wenkbrauwen, waardoor de wenkbrauwen meteen voller lijken. Met wenkbrauwverf zorg je ervoor dat je wenkbrauwen goed naar voren komen.

Samen bepalen we de kleur die het beste bij jou past.
HENNABROWS


Hoewel henna natuurlijk al eeuwenoud wordt gebruik, is het de nieuwste trend op wenkbrauwgebied. Het is dan ook een geweldige manier om wenkbrauwen te kleuren. Omdat je niet alleen de haartjes verft, maar ook de huid.

Henna blijft tot 14 dagen op de huid zitten en blijft tot 6 weken op de haartjes.

Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je niet na een week weer zelf met een potlood of poeder aan de slag.