JODANI

WAKE UP WITH MAKE UP


Met permanente make up bespaar je veel tijd en zie je er op elk moment van de dag mooi uit!


PMU staat voor permanente make-up. Natuurlijke pigmenten worden ingebracht tussen de eerste en tweede huidlaag. Dus niet onder de opperhuid zoals bij een gewone tatoeage! Hierdoor is het ook niet zo permanent als een tatoeage: PMU vervaagt na 1,5 à 2 jaar en kan dan bijgewerkt worden. Ideaal want je huid en je huidskleur, misschien ook de kleur van je haren veranderen en dan kan de kleur van wenkbrauwen en/of lippen hieraan aangepast worden.


Hoe werken wij?

Eerst en vooral nodigen wij u uit voor een gesprek. Hier bekijken we samen wat u wil bereiken, bespreken we vorm en kleur maar overlopen we ook of het voor u een geschikte behandeling is. Er zijn verschillende manieren waarop PMU kan worden aangebracht: het kan met een naald (of naaldjes), het kan ook met een soort mesje (microblading), afhankelijk van het gewenste resultaat. We zorgen altijd voor zo'n natuurlijk mogelijk eindresultaat, hiervoor stemmen we de behandeling specifiek af op de vorm en de kleur van uw gezicht.We leggen u ook haarfijn uit wat de behandeling inhoudt, hoe we te werk gaan en hoe u nadien de behandelde zones dient te verzorgen. 


Vervolgens plannen we een eerste afspraak in waarbij de overeengekomen behandeling wordt uitgevoerd. Na het aanbrengen wordt permanente make-up altijd nog een stuk lichter, ook dit verschilt per methode, maar na de eerste sessie kan dit tot 70% zijn. Daarom plannen we 6 weken later een tweede behandeling in.


Tijdens de tweede behandeling bekijken we het resultaat en perfectioneren we waar nodig. Zeker en vast wordt er opnieuw pigment aangebracht daar er na de eerste keer veel vervaagt is. Zo bereikt u de perfecte kleur en vorm.


Afhankelijk van de methode kan je je permanente make-up na een tot twee jaar bijwerken om de kleur mooi fris te houden. Doe je dat niet, dan vervaagt de PMU steeds een beetje meer. 


Semi permanente make-up is een veilige manier om je wenkbrauwen, ogen of lippen te verfraaien. Wij werken met professionele, EU-gecertificeerde producten. Onze pigmenten zijn speciaal ontworpen voor het gezicht. Ze bevatten geen toegevoegde geur- of verzachtende middelen.


Boek NOOIT een PMU behandeling wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of wanneer u lijdt aan een ernstige huidaandoening !!

Ook niet wanneer u Roacutane neemt, u moet al 6 maand gestopt zijn alvorens een PMU behandeling in te plannen.


Je kan bij ons terecht voor Powderbrows, Microblading, Full lips of Ombré Lips.  

Voor meer info en prijzen, klikt u op de foto's hieronder