JODANI

SKINCARE


Bij Jodani kiest u niet voor een standaard gelaatsverzorging maar een gepersonaliseerde aanpak van uw huidconditie.


Uw huid is een van de belangrijkste organen van het menselijk lichaam. Ze vormt een barrière tegen alle schadelijke invloeden van buitenaf. Vandaar is het uiterst belangrijk dat hiermee zorgvuldig wordt omgegaan..


Wij bieden u een breed gamma aan cosmeceutische en resultaatgerichte producten en innovatieve werkmethoden. De bioactieve ingrediënten in cosmeceutische producten worden ontwikkeld om de uitstraling van de huid te verbeteren en, wat nog belangrijker is, een positief effect te verschaffen op cellulair niveau. De producten zijn effectiever en beter voor de huid dan de meeste traditionele huidverzorgingsproducten.


KoBiDo - Een natuurlijke facelift zonder naalden


KoBiDo Ritual                                  45 min   |     € 60,00

Nood aan een natuurlijke lifting zonder naalden? Laat u behandelen zoals de Japanse keizerinnen

Kobido is meer dan een massage: het is een schoonheidsritueel. De verzorging die ontstond in Japan in de 15de eeuw was er eerst uitsluitend voor keizerinnen, maar werd uiteindelijk een traditionele verjongingskunst van Japanse vrouwen.


KoBiDo Therapy                              60 min   |     € 75,00

Kiest u voor deze behandeling dan geniet u van alle voordelen van de klassieke japanse gelaatsbehandeling en wordt u na de behandeling extra verwend met een liftend masker.

SkinCare


Beauty Flirt (voor de jonge vrouw)               45 min   |     € 55,00

Ook de jonge huid heeft weerstand nodig om latere kwaaltjes te voorkomen. Je kan je huid nu al dat extraatje geven met onze ontspannende gelaatsverzorging.

De basisverzorging bestaat uit een reiniging en peeling. Ook zorgen we voor de verwijdering van zwarte puntjes. Daarna volgt een ampoule, een masker en we sluiten af met een aangepaste dagcrème. Pure verwennerij!


The Essential                                                     75 min   |     € 90,00

Elke persoon en elke huid is anders. We gunnen uw huid precies datgene wat ze nodig heeft. Afgestemd op uw persoonlijke huidbehoefte, verwennen wij haar met producten aangepast aan uw huidtype.

De basisverzorging bestaat uit een reiniging, het epileren van de wenkbrauwen, een huidactiverend masker en een peeling. Ook zorgen we voor de verwijdering van zwarte puntjes. Daarna volgt een ampoule op maat van uw huid, een vitaliserend masker en we sluiten af met een aangepast serum en dagcrème waarbij u ondertussen geniet van een heerlijke massage.


Hydra Boost                                                       90 min   |     € 110,00

Laat je persoonlijke, frisse glow zien, ondersteund door deze Hydra Boost behandeling met hyaluronzuur en polysacchariden. Voor een optisch gelijkmatigere, frisse teint en een stralende, natuurlijke, verfriste huid.

We werken met producten die een complex met hyaluronzuur bevatten alsook het Perfection Peptide P3 wat de natuurlijke huidvernieuwing ondersteunt.

De huid wordt door de Hydra Boost behandeling op intensieve wijze van vocht voorzien, zodat droogterimpeltjes kunnen worden verminderd.


Lifting Cellular Treatment                                 90 min   |     € 110,00

De Lifting Cellular Treatment is een luxueuze antirimpelverzorging  voor een huid die regeneratie nodig heeft. Deze gelaatsverzorging gaat de drie belangrijkste oorzaken van rimpelvorming tegen. Vijf werkzame werkstoffen werken uitgebreid tegen de meest verschillende rimpels en het verlies aan spankracht van de huid. De verzorging heeft onmiddellijk een verstrakkend effect. Zo heeft je huid weer een gladde, elastische en jeugdige uitstraling.

Men's ONLY


Men's Facial                                                                        45 min   |     € 55,00

Een echte time-out voor lichaam en geest!

De combinatie van een grondige reiniging, actieve werkstoffen en aangepaste verzorgingsproducten geeft meer energie en maakt weer fit.

Jouw huid verdient de allerbeste verzorging. En dat vraagt om een hele specifieke expertise met aangepaste producten, speciaal ontwikkeld voor de mannenhuid. Simple, clean and no fuss.


Men's Essential                                                                   75 min   |     € 90,00

Elke persoon en elke huid is anders. We gunnen uw huid precies datgene wat ze nodig heeft. Afgestemd op uw persoonlijke huidbehoefte, verwennen wij uw huid met producten aangepast aan uw huidtype. Tijdens de behandeling geniet u van een heerlijke massage.
De basisverzorging bestaat uit een reiniging, het epileren van de wenkbrauwen als u dit wenst, een huidactiverend masker en een peeling. Ook zorgen we voor de verwijdering van zwarte puntjes. Daarna volgt een energetische ampoule, een vitaliserend masker en we sluiten af met een aangepast serum en dagcrème waarbij u ondertussen geniet van een zalige massage.

JODANI BABOR BEAUTY INSTITUTE

Onze-Lieve-Vrouwstraat 20 - 3054 Vaalbeek

T: 016/84 95 94                      info@jodani.be

www.jodani.be

BE 0733.426.304