JODANI

SKINCARE


Bij Jodani kiest u niet voor een standaard gelaatsverzorging maar een gepersonaliseerde aanpak van uw huidconditie.


Uw huid is een van de belangrijkste organen van het menselijk lichaam. Ze vormt een barrière tegen alle schadelijke invloeden van buitenaf. Vandaar is het uiterst belangrijk dat hiermee zorgvuldig wordt omgegaan..


Wij bieden u een breed gamma aan cosmeceutische en resultaatgerichte producten en innovatieve werkmethoden. De bioactieve ingrediënten in cosmeceutische producten worden ontwikkeld om de uitstraling van de huid te verbeteren en, wat nog belangrijker is, een positief effect te verschaffen op cellulair niveau. De producten zijn effectiever en beter voor de huid dan de meeste traditionele huidverzorgingsproducten.


SkinCare


Beauty Flirt                                                       45 min   |     € 55,00

Niet altijd is er tijd voor een uitgebreide gelaatsverzorging. Je kan je huid tussendoor al dat extraatje geven met deze ontspannende gelaatsverzorging.
De basisverzorging bestaat uit een reiniging en peeling. Ook zorgen we voor de verwijdering van zwarte puntjes. Daarna volgt een masker en we sluiten af met aangepast serum en dagcrème. Pure verwennerij!


Skinovage Treatment                                     60 min   |     € 85,00

Heeft uw huid nood aan een opfrisbeurt, ga dan voor de skinovage gelaatsverzorging. U hebt de keuze uit vijf behandelingssystemen:
Moisturizing voor de huid die droog is, Calming voor de gevoelige huid, Vitalizing voor de vermoeide huid, Balancing voor de gemengde huid en Purifying voor de vette & onzuivere huid. U hoeft niet zelf een specifieke behandeling te kiezen, u kan dit ook overlaten aan de vakkundigheid van de schoonheidsspecialiste op het moment zelf.
Elke persoon en elke huid is anders. We gunnen uw huid precies datgene wat ze nodig heeft. Afgestemd op uw persoonlijke huidbehoefte, verwennen wij haar met producten aangepast aan uw huidtype. Tijdens de behandeling geniet u van een heerlijke massage.


Hydra Boost                                                       70 min   |     € 95,00

Laat je persoonlijke, frisse glow zien, ondersteund door deze Hydra Boost behandeling met hyaluronzuur en polysacchariden. Voor een optisch gelijkmatigere, frisse teint en een stralende, natuurlijke, verfriste huid.

We werken met producten die een complex met hyaluronzuur bevatten alsook het Perfection Peptide P3 wat de natuurlijke huidvernieuwing ondersteunt.

De huid wordt door de Hydra Boost behandeling op intensieve wijze van vocht voorzien, zodat droogterimpeltjes kunnen worden verminderd.


HSR Anti-Aging Facial Treatment                 90 min   |     € 110,00

De HSR Anti-aging Facial Treatment is een luxueuze antirimpelverzorging voor een huid die regeneratie nodig heeft. Deze gelaatsverzorging gaat de drie belangrijkste oorzaken van rimpelvorming tegen. Vijf werkzame werkstoffen werken uitgebreid tegen de meest verschillende rimpels en het verlies aan spankracht van de huid. De verzorging heeft onmiddellijk een verstrakkend effect. Zo heeft je huid weer een gladde, elastische en jeugdige uitstraling.Luxury Lifting Facial Treatment                 90 min   |     € 110,00

Met de Luxury Lifting Facial heeft Jodani een exclusieve en buitengewone behandeling gecreëerd, dit is de meest uitgebreide behandeling waarin u ultieme wellness kunt ervaren! Ontspanning staat centraal met een luxe massages van de armen, nek, schouder en hoofd. Ook de huiddichtheid en stevigheid word zichtbaar aangepakt door het gebruiken van uniek liftende verzorgingsproducten. Deze LUXE behandeling geeft u de kans om totaal te ontspannen en uw huid iets speciaals te bieden.Hydra Plus Facial                                         90 min   |     € 250,00

Een stralende, egale en mooi opgevulde huid, dankzij ons revolutionair & innovatieve BABOR SKINFUSOR. De Skinfusor combineert 4 keer de kracht van schoonheidsbehandelingen in slechts één behandeling.

Je huid is onmiddellijk klaar voor je rode loper en het vereist geen herstel na de hoogwaardige BABOR-behandeling. 

Het resultaat is direct zichtbaar!

Lijntjes en rimpels worden geminimaliseerd, ondersteuning van weefselstevigheid en elasticiteit, verheldering van de teint, zuivering en verfijning van de poriën, de huidstructuur ziet er egaler uit en verbetering van helderheid en uitstraling. Alles in slechts één behandeling!


Men's ONLY


Men's Facial                                                                        45 min   |     € 55,00

Een echte time-out voor lichaam en geest!

De combinatie van een grondige reiniging, actieve werkstoffen en aangepaste verzorgingsproducten geeft meer energie en maakt weer fit.

Jouw huid verdient de allerbeste verzorging. En dat vraagt om een hele specifieke expertise met aangepaste producten, speciaal ontwikkeld voor de mannenhuid. Simple, clean and no fuss.


Men's Essential                                                                   60 min   |     € 75,00

Heeft uw huid nood aan een opfrisbeurt, ga dan voor de Men's Essential gelaatsverzorging. U heeft de keuze uit twee behandelingssystemen:
Calming voor de gevoelige huid en voor de vermoeide huid, U hoeft niet zelf een specifieke behandeling te kiezen, u kan dit ook overlaten aan de vakkundigheid van de schoonheidsspecialiste op het moment zelf.
Elke persoon en elke huid is anders. We gunnen uw huid precies datgene wat ze nodig heeft. Afgestemd op uw persoonlijke huidbehoefte, verwennen wij uw huid met producten aangepast aan uw huidtype. Tijdens de behandeling geniet u van een heerlijke massage.