JODANI


Kobido : het geheim van een mooie huid


Nood aan een natuurlijke lifting zonder naalden?

Laat u behandelen zoals de Japanse keizerinnen


Nood aan een natuurlijke lifting zonder naalden? Laat u behandelen zoals de Japanse keizerinnen


Kobido is meer dan een massage: het is een schoonheidsritueel. De verzorging die ontstond in Japan in de 15de eeuw was er eerst uitsluitend voor keizerinnen, maar werd uiteindelijk een traditionele verjongingskunst van Japanse vrouwen.

 

De authentieke Kobido® wordt alleen door een elite van een honderdtal gespecialiseerde therapeuten over de hele wereld uitgevoerd. De opleiding is intensief maar de Kobido®-massage heeft een spectaculair verjongend effect op rimpels, een slapper wordende huid en verouderingsverschijnselen in het algemeen.


Kobido is vandaag een van de efficiëntste technieken. Dankzij regelmatige behandelingen wordt de jonge huid behouden of teruggevonden door de spieren te versoepelen en te revitaliseren, de huid te zuiveren en haar opnieuw éclat te geven. We voelen écht de herstellende effecten van kobido die al zichtbaar zijn na amper één sessie: door spanningen in het gezicht weg te nemen, verminderen expressielijntjes. Door de huid te hydrateren en de spieren te revitaliseren, verbetert deze techniek de kwaliteit van de huid en bestrijdt rimpels en lijntjes.


Een Japanse gezichtsmassage is een traditionele kunst, net zoals de theeceremonie en kalligrafie. Het heeft niet alleen een natuurlijke facelift effect, maar brengt ook de energie van het lichaam weer in balans .

Deze heel natuurlijke anti-ageing techniek is een weldaad voor het gelaat en een moment van pure ontspanning.

Kobido - Ritual

Kobido - Therapy

KOBIDO - Ritual


Met kleine klopjes, lichte kneepjes, wrijven, kneden en strijken wordt het gezicht niet alleen gladder en steviger gemaakt, je komt ook helemaal zen uit de behandeling. Kobido® werkt op de energie van de ‘shi’, de levensenergie. De microcirculatie wordt gestimuleerd en de doorstroming van het lymfevocht bevorderd, zodat de cellen beter gevoed worden en afvalstoffen worden afgevoerd. Aan het eind van de behandeling is je teint helderder en je huid voelt voller. De weefsels worden versterkt en de spieren ontspannen, zodat expressierimpeltjes zachter lijken. Deze heel natuurlijke anti-ageing techniek is een weldaad !


Kobido® is een van de meest doeltreffende 100% natuurlijke anti-ageing technieken van onze tijd. Als je je regelmatig laat behandelen, blijft je huid langer jong, want de spieren worden er soepel en sterk van, de huid wordt gezuiverd en je gelaat straalt weer. Maar al na één behandeling is het herstellend effect van Kobido® zichtbaar: het gelaatsovaal is meer gedefinieerd en spanning verdwijnt. Je kunt jezelf zo nu en dan trakteren op deze massage, maar met een maximum van 1 x per week.


Japanse gezichtsmassage is een verfijnde massage die de oppervlakkige en diepe gezichtsweefsels, drukpunten en meridianen behandelt volgens Japanse medische traditie. Elk deeltje, van je schouders tot je kruin, krijgt de nodige aandacht met specifieke en aangepaste massagetechnieken. Japanse gezichtsmassage is uniek en kan niet vergeleken worden met andere massages. Omdat spannende nekspieren de bloeddoorstroming en de beweeglijkheid van het hoofd beperken krijg je eerst een nek- en schoudermassage. Daarna worden de gezichtshuid en gezichtsspieren behandeld.


De meridianen (energiebanen) op het gezicht worden gestimuleerd alsook de tsubo’s (acupunctuurpunten). Daardoor kan men bepaalde gezichtsproblemen behandelen, overspannen weefsels losmaken, rimpels voorkomen, spanningen loslaten,… .


Na de gezichtsmassage stimuleren we het lymfatisch systeem ,waardoor de afvalstoffen die loskomen uit spierweefsel en huid, afgevoerd kunnen worden.

We sluiten af met een massage van het hoofd en de hoofdhuid Een aantal belangrijke meridianen doorkruisen het hoofdoppervlak en een manuele stimulatie van deze meridianen en punten kan het uiterlijk van het haar verbeteren en zal eveneens helpen om hoofdpijn, migraine, oorsuizingen en oorpijnen te verwijderen.

Een Japanse gezichtsmassage is een traditionele kunst, net zoals de theeceremonie en kalligrafie. Het heeft niet alleen een natuurlijke facelift effect, maar brengt ook de energie van het lichaam weer in balans


KOBIDO Therapy


Kiest u voor deze behandeling dan geniet u van alle voordelen van de klassieke japanse gelaatsbehandeling en wordt u na de behandeling extra verwend met een liftend masker.

JODANI BEAUTY INSTITUTE

Onze-Lieve-Vrouwstraat 20 - 3054 Vaalbeek

T: 016/84 95 94                      info@jodani.be

www.jodani.be