CRYO SCULPTING

WEG MET DIE VETROLLETJES!


Voorgoed bevrijd van hardnekkig vet, waar je met diëten of sporten niet van af geraakt!

 

Cryolipolyse is de techniek om plaatselijk vet te verwijderen op plaatsen waar sport en dieet niet helpen. De vetcellen worden bevroren (-10°C) en sterven af (apoptose) en worden de volgende maanden door het lymfestelsel op natuurlijk wijze afgevoerd.

VOOR WIE IS CRYOLIPOLYSE OF VETBEVRIEZING?

Wilt u overtollige vet wegwerken dat niet verdwijnt met gezonde voeding en sport?

Vetophopingen aan buik, love-handles, dijen, heupen (rijbroek), armen en manboobs en cellulitis op de benen? 

Dan is de cryolipolyse of vetbevriezing een geschikte behandeling voor u.

In 1 tot 3 behandelingen kunnen wij overtollig vet op uw dijen, heupen, billen, buik, love handles, bovenarmen en borsten (mannen) gevoelig verminderen!  De resultaten variëren uiteraard per persoon en per behandeling.

Met de Cryolipolyse technologie kunt u overtollige vetcellen laten behandelen op uw:

  • dijen
  • heupen
  • billen
  • buik
  • love handles
  • bovenarmen
  • borsten (mannen)

WAT HOUDT CRYOLIPOLYSE NU PRECIES IN?


De vetcellen onder de huid worden gekoeld. De procedure is heel precies toe te passen en bovendien zeer veilig. Door het vet te bevriezen, sterven de vetcellen af. In de periode na de behandeling worden de vetcellen door het lichaam op een natuurlijke manier afgevoerd.

Gedurende 6 tot 8 weken na de cryolipolyse behandeling verlaten uw afgestorven vetcellen op de normale wijze uw lichaam en worden de eerste resultaten zichtbaar. Het proces van afvoeren gaat door tot 16 weken na de behandeling. Doordat het proces zo geleidelijk verloopt heeft de huid ook de mogelijkheid zich aan de nieuwe situatie aan te passen.

Per behandeling is er een gemiddelde vet reductie van 20% tot 22%. Meestal zijn 2 of 3 behandelingen afdoende al naar gelang de dikte van de vetlaag. Afslanken door bevriezing is zeer populair en eenvoudig geworden. Het is een alternatief voor liposuctie. Daar waar u met trainen en diëten niet het gewenste resultaat bereikt, kan Cryolipolyse (Cryo) behandeling 3 tot 5 cm vet per kuur* (3 behandelingen) verwijderen. Een behandeling duurt ongeveer één uur, is pijnloos en veilig en na de behandeling kunt u gewoon naar huis.

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling is helemaal niet pijnlijk. De huid wordt eerst zacht opgewarmd om het collageen soepel te maken. Nadien volgt de afkoeling van de cellen

wat vrij koud aanvoelt. Dit gevoel is echter kortstondig en verdwijnt na de eerste minuten.


Hoe lang duurt een behandeling?

De behandeling duurt 45 tot 60 minuten. Per sessie kunnen we 2 koppen inzetten.


CRYO Sculpting is niet geschikt:

Voor mensen tijdens zwangerschap / stollingsstoornissen / immuunsysteem stoornissen / hart, lever en nier insufficiëntie/ allergieën / serieuze hartritmestoornissen. Wilt u alsnog een behandeling vraag dan eerst aan uw huisarts of specialist na of u een behandeling met Cryo mag ondergaan.

Tijdens een gratis en vrijblijvende consultatie zal een individueel behandelplan opgesteld worden voor welke zones behandeld kunnen worden.


Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

De meerderheid van de patiënten hebben max 3 behandelingen nodig.

Zo’n 6 weken na je eerste sessie zal je wel al een mooi resultaat ervaren, ongeveer 25% van je eindresultaat. Het definitieve resultaat bereik je na 3 maanden. Tussen de opeenvolgende behandelingen ligt een periode van gemiddeld 8 tot 12 weken. Daarna volstaat een jaarlijkse onderhoudsbeurt. 


Extra info:

Complicaties: lichte roodheid maximaal 24 uur

HEEFT U VRAGEN?

Neem contact met ons op en maak meteen een afspraak voor een gratis consult.