JODANI

Gelaatsverzorgingen


Bij Jodani kiest u niet voor een standaard gelaatsverzorging maar een gepersonaliseerde aanpak van uw huidconditie.


Uw huid is een van de belangrijkste organen van het menselijk lichaam. Ze vormt een barrière tegen alle schadelijke invloeden van buitenaf. Vandaar is het uiterst belangrijk dat hiermee zorgvuldig wordt omgegaan..


Wij bieden u een breed gamma aan cosmeceutische en resultaatgerichte producten en innovatieve werkmethoden. De bioactieve ingrediënten in cosmeceutische producten worden ontwikkeld om de uitstraling van de huid te verbeteren en, wat nog belangrijker is, een positief effect te verschaffen op cellulair niveau. De producten zijn effectiever en beter voor de huid dan de meeste traditionele huidverzorgingsproducten.


SkinCare


Skinovage Treatment                                     75 min   |     € 90,00

Heeft uw huid nood aan een opfrisbeurt, ga dan voor de skinovage gelaatsverzorging. U hebt de keuze uit vijf behandelingssystemen:
Moisturizing voor de huid die droog is, Calming voor de gevoelige huid, Vitalizing voor de vermoeide huid, Balancing voor de gemengde huid en Purifying voor de vette & onzuivere huid. U hoeft niet zelf een specifieke behandeling te kiezen, u kan dit ook overlaten aan de vakkundigheid van de schoonheidsspecialiste op het moment zelf.
Elke persoon en elke huid is anders. We gunnen uw huid precies datgene wat ze nodig heeft. Afgestemd op uw persoonlijke huidbehoefte, verwennen wij haar met producten aangepast aan uw huidtype. Tijdens de behandeling geniet u van een heerlijke massage.


Men's Essential                                                          75 min   |     € 90,00

Heeft uw huid nood aan een opfrisbeurt, ga dan voor de Men's Essential gelaatsverzorging. U heeft de keuze uit twee behandelingssystemen:
Calming voor de gevoelige huid en voor de vermoeide huid, U hoeft niet zelf een specifieke behandeling te kiezen, u kan dit ook overlaten aan de vakkundigheid van de schoonheidsspecialiste op het moment zelf.
Elke persoon en elke huid is anders. We gunnen uw huid precies datgene wat ze nodig heeft. Afgestemd op uw persoonlijke huidbehoefte, verwennen wij uw huid met producten aangepast aan uw huidtype. Tijdens de behandeling geniet u van een heerlijke massage.


HSR Anti-Aging Facial Treatment                 90 min   |     € 135,00

De HSR Anti-aging Facial Treatment is een luxueuze antirimpelverzorging voor een huid die regeneratie nodig heeft. Deze gelaatsverzorging gaat de drie belangrijkste oorzaken van rimpelvorming tegen. Vijf werkzame werkstoffen werken uitgebreid tegen de meest verschillende rimpels en het verlies aan spankracht van de huid. De verzorging heeft onmiddellijk een verstrakkend effect. Zo heeft je huid weer een gladde, elastische en jeugdige uitstraling.


Luxury Lifting Facial Treatment                      90 min   |     € 135,00

Met de Luxury Lifting Facial heeft Jodani een exclusieve en buitengewone behandeling gecreëerd, dit is de meest uitgebreide behandeling waarin u ultieme wellness kunt ervaren! Ontspanning staat centraal met een luxe massages van de armen, nek, schouder en hoofd. Ook de huiddichtheid en stevigheid word zichtbaar aangepakt door het gebruiken van uniek liftende verzorgingsproducten. Deze LUXE behandeling geeft u de kans om totaal te ontspannen en uw huid iets speciaals te bieden.


ReVersive Treatment                                               90 min   |     € 135,00

Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van de intensieve producten van de ReVersive lijn, waardoor u het effect zult merken van de Re-Youth complex werkstoffen. De tijd wordt even stil gezet bij het ondergaan van de AHA-peeling, massages, waaronder ook een massage met rozenkwarts stenen en als afsluiting een cocooning masker. Het succes van deze alles omvattende behandeling mag gezien worden! De ultieme dieptereiniging bezorgt u dat fluweelzachte huidje. ReVersive behoudt de individuele schoonheid van de huid en laat kleine tekortkomingen, ontstaan door het ouder worden, verdwijnen.


FRUITZUURPEELING


Vernieuw je huid!

 

Aan het begin van de herfst kan de huid er wat dof uitzien in de nasleep van de zomer. Dode huidcellen hebben zich opgestapeld, de zon heeft pigmentvlekken wat meer aangezet en de verdwijnende zomerse tint geeft de huid een doffe aanblik. Tijd dus om de huid weer gladder en stralender te maken.

Door de frisse najaarstemperaturen kan je huid droger aanvoelen en ook oneffenheden zoals rode plekjes en rimpeltjes springen meer in het oog.

 

Gelukkig kan dit allemaal verholpen worden met een fruitzuurpeeling.

 Fruitzuurpeeling                                          90 min   |     € 135,00

Een fruitzuurpeeling zorgt voor vernieuwing van de huid. De behandeling maakt de huid gladder, gezonder en steviger. 

Een reeks organische fruitzuren stimuleren de huid om nieuwe cellen aan te maken. Dit heeft een gunstig effect op problemen als acné, slechte doorbloeding, pigment- en ouderdomsvlekken. Het verbetert ook de vochtbalans van de huid.


De behandeling geeft geweldige resultaten, in het bijzonder bij:

- Een droge huid

- Acne (acnelittekens)

- De oudere huid (rimpeltjes)

- Verdikte hoornlaag

- Ouderdomsvlekken

- Hyperpigmentatie

- Rokershuid