JODANI

Beautiful skin requires commitment,
not a miracle.


Onvolkomenheden die vanaf een bepaalde leeftijd zichtbaar worden, betekenen dat onze huid niet in optimale conditie is.

Het verstrijken van de tijd, medische behandelingen, hormonale veranderingen, seizoens- en temperatuurschommelingen, dagelijkse blootstelling aan zon en luchtvervuiling of verkeerd cosmeticagebruik veranderen de huid en brengen haar in een slechte conditie. Hierdoor ontstaan vervelende kwaaltjes of huidproblemen (pigmentatie, acne, rimpels, roodheid, enz.). Elk kwaaltje heeft andere oorzaken en moeten we op een specifieke manier behandelen.


Huidverbetering is jouw huid in een betere conditie brengen. Dit kan met gezichtsbehandelingen, peelingen en producten allemaal afgestemd op jouw huid. Onze therapeuten bestuderen jouw huid en bekijken samen met jou wat de beste behandelmethode is.

SKINFIRMOR RF


Met een radiofrequente behandeling kunt u het natuurlijke huidverouderingsproces op zachte wijze tegengaan. Deze innovatieve behandeling die haar oorsprong in de geneeskunde heeft en als stimulans bekend staat voor de celvernieuwing en collageensynthese, wordt warmte gebruikt om de huid te verstevigen. BABOR heeft zich met zijn innovatieve, radiofrequente technologie gespecialiseerd in de professionele lokale behandeling van rimpels in het gezicht en bied met de behandeling een nieuw gevoel van lifting - helemaal zonder injectie en scalpel. Zoals bekend uit toepassingen met radiofrequentie, is het deze milde warmteontwikkeling die als prettig wordt ervaren, voldoende om huideigen regeneratiemechanismen alsook nieuwe vorming van collageen en elastine te bevorderen.

De duurtijd en prijs van de behandeling is afhankelijk van de door u gekozen te behandelen zones en extra's


Skinfirmor                                              60 - 100 min   |     € 85,00 - 135€

Skinfirmor Ritual                              90 - 130 min   |    € 135,00 - 185€

Tijdens een micro needling-behandeling wordt er met een speciaal apparaat zeer fijne naaldjes in de huid gestempeld.
Op deze manier ontstaan er kleine kanaaltjes in de huid.
Door deze minuscuul kleine kanaaltjes worden voedingsstoffen zoals hyaluronzuren (huideigen vochtbinders) ingesluisd en extra goed opgenomen.
Tevens wordt de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd.
Hierdoor wordt de huid sterker, soepeler, egaler van kleur en zelfs weer dikker!


Voorafgaand aan de behandeling vindt er altijd een uitgebreid consult plaats. De huidtherapeut kan tijdens de intake de huid beoordelen en samen met u een behandelplan opstellen.


Het effect van de behandeling is niet direct zichtbaar. De huid heeft tijd nodig om collageen en elastine aan te maken. Het beste resulaat krijg je bij een kuur van ongeveer 6 tot 8 behandelingen.


Microneedling

voor huidverbetering gelaat & décolleté                     120 min   |     € 165,00

Microneedling andere gebieden, prijs en duurtijd afhankelijk van te behandelen zone en probleem, boek hiervoor zeker eerst een intake gesprek!                  

Vraag zeker naar onze abonnementen!MICRONEEDLING - De huidverbeteringsbehandling met zichtbaar resultaat!


Micro needling heeft zeer succesvolle resultaten bij:

  • (acne)littekens
  • een door zon beschadigde huid
  • grove poriën en/of grove huidstructuur
  • melasma, ook wel zwangerschapsmasker genoemd
  • rimpels en fijne lijntjes
  • cellulitis
  • striae, ook wel striemen genoemd
  • andere afwijkingen in de huidstructuur.