JODANI

PLASMA MEDICAL LIFT

Plasmalift is een huid verbeterde liftende procedure zonder plastische chirurgie! Het verwijdert o.a. rimpels, plooien, huidzakken en overtollige huid rondom de ogen, hals, kaaklijn en rondom de mond en geeft direct blijvend resultaat.


Tijdens een plasmalift behandeling wordt de huid behandeld met een straaltje geladen gas. Zonder direct contact te maken met de huid, ontstaat er een kleine straal geladen gasdeeltjes, plasma, die de huid puntsgewijs raakt. Door verdamping van kleine stukjes van de opperhuid zal een lokaal krimpeffect optreden, samentrekking van huidvezels, waardoor een strakkere huid ontstaat; de huid wordt als het ware gelift. De plasma-straal heeft een stimulerend effect op de collageen- en elastineproductie, dit geeft een boost in stevigheid en volume in de huid.

HIFU LIFTING

Heeft u ook al ooit overwogen om een facelift te laten uitvoeren of een buikwandcorrectie of benen, billen, armen aan te pakken? Maar schrikt de ingreep u af of het hoge prijskaartje?

Dan is HIFU Lifting de oplossing voor u. 


Een complete niet-chirurgische behandeling van hals, gezicht, decolleté en lichaam met als doel de huid optimaal te verstrakken.

De behandeling wordt uitgevoerd met hoog intensieve, gefocuste ultrasound. U merkt al resultaat na één behandeling, en dit zonder hersteltijd of nevenwerkingen.

Dankzij HIFU is een effectieve verstrakking van de huid van het gelaat of bepaalde lichaamsdelen zonder snijden mogelijk, de behandeling is volkomen veilig en vrijwel pijnloos.

LIPO SCULPTING

De UltraShape is ontworpen om mensen met een middelmatig overgewicht te behandelen en om hardnekkige probleemzones te verwijderen. Het is ideaal voor mensen die uitkijken naar een manier om overtollig vetweefsel te verwijderen zonder chirurgische ingreep.


Voor meer info klik op de knop hiernaast.


Voor de behandeling LIPO Sculpting komen de volgende gebieden in aanmerking: buik (boven en onder de navel), flanken, dijbenen binnen- en buitenzijde, billen, BH-bandjes, billen en borstvorming bij mannen.

SKINFIRMOR RF

De BABOR TECH SkinFirmor RF is geschikt voor de zeer doelgerichte pijnloze professionele behandeling van rimpels in het gebied rond de ogen, de mond en het voorhoofd.

MICRONEEDLING - De huidverbeteringsbehandling met zichtbaar resultaat!


Micro needling heeft zeer succesvolle resultaten bij:

  • (acne)littekens
  • een door zon beschadigde huid
  • grove poriën en/of grove huidstructuur
  • melasma, ook wel zwangerschapsmasker genoemd
  • rimpels en fijne lijntjes
  • cellulitis
  • striae, ook wel striemen genoemd
  • andere afwijkingen in de huidstructuur.

HYDRA FACIAL PLUS


SkinFusorVier fusie-technologieën voor maximale schoonheid van de huid: reinigen, verfijnen, hydrateren, impulsmassage. De clou: de huid is onmiddellijk stralend en mooi en heeft geen regeneratietijd nodig na de hoogwaardige BABOR behandeling! Voor gezicht, hals en decolleté.


Hydra Plus Facial                                          90 min   |     € 250,00