HIFU LIFTING : werking in de diepte… ongeziene resultaten !!


Een complete niet-chirurgische behandeling van hals, gezicht, decolleté en lichaam met als doel de huid optimaal te liften.

De behandeling wordt uitgevoerd met hoog intensieve, gefocuste ultrasound. U merkt al resultaat na één behandeling, en dit zonder hersteltijd of nevenwerkingen.

Dankzij HIFU is een effectieve lifting van het gelaat of bepaalde lichaamsdelen zonder snijden mogelijk, de behandeling is volkomen veilig en vrijwel pijnloos.

De techniek bestaat eruit door ultrasound energie te geven op de diepere huidlagen die niet met laserbehandelingen te bereiken zijn. Door deze lagen te behandelen zal de huid sterk verstevigen en verbeteren, HIFU is momenteel de gouden standaard in huidlifting en rimpelvermindering.

Resultaten van HIFU lifting

Eén behandeling is voldoende om het proces op gang te brengen. Het beste resultaat wordt zichtbaar na 2 à 3 maanden tot zelfs na 6 maanden worden nog verbeteringen geconstateerd. Rimpels zijn duidelijk minder zichtbaar. De huid is duidelijk gelift. De huidstructuur wordt gladder, je krijgt fijnere poriën, en een strakkere huid.

  • Lift en verstevigt de huid van de wangen
  • Verbetert huidelasticiteit en contouren van het gelaat
  • Verstevigt afhangende kaaklijn en vermindert hamsterwangen
  • Verbetert de huidstructuur, maakt de huid helderder en frisser
  • Vermindert rimpels en voorkomt veroudering in de nek
  • Verstevigt de huid op armen, benen, billen, buik en vermindert cellulitis

HIFU lifting werkt op drie lagen, de opperhuid, de diepe dermale laag en de fibromusculaire laag, ook wel de SMAS-laag genoemd. SMAS of  fibromusculaire laag is de laag van weefsel die chirurgen liften tijdens een chirurgische facelift.  HIFU Lifting gaat via thermische energie deze SMAS laag veilig verwarmen, waardoor de huid onmiddellijk verstrakt. Na verloop van tijd wordt het resultaat nog beter en wordt de huid echt gelift.

Met thermische energie die compleet veilig is, wordt het weefsel verwarmt. Hierdoor wordt de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid gestimuleerd waardoor de huid langzaam gelift wordt én het langdurig effect ontstaat.

Dit zonder beschadiging van de oppervlakte van de huid.

Na enkele maanden is een strakkere huid zichtbaar met een fris en verjongend aspect en een zichtbaar verbeterde huidconditie. 

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling kan wat warm of oncomfortabel aanvoelen en soms ervaart men het gevoel van een lichte prik of tinteling. Dit gevoel is echter kortstondig en verdwijnt direct na de behandeling.

Hoe lang duurt een behandeling?

De duur van de behandeling hangt af van de zone die u wilt behandelen, aangezien HIFU lifting een snelle behandelmethode is, kunt u in een korte tijd veel zones behandelen. Een kleine zone duurt ongeveer 20 minuten, een volledige lifting van gelaat en hals ongeveer 1u.

Zijn er nevenwerkingen?

Bij een gevoelige huid kan tijdelijke roodheid/zwelling zichtbaar zijn of kan u lichte tintelingen voelen. Deze verdwijnen binnen enkele uren. De behandeling gebeurt met een CE goedgekeurd toestel, HIFU lifting is veilig gebruikt in meer dan 200.000 behandelingen wereldwijd en is klinisch bewezen veilig te zijn.

HIFU lifting is niet geschikt:

Voor mensen tijdens zwangerschap / stollingsstoornissen / immuunsysteem stoornissen / hart, lever en nier insufficiëntie/ allergieën / serieuze hartritmestoornissen of fillers op de zone die u behandeld wilt hebben. Wilt u alsnog een behandeling vraag dan eerst aan uw huisarts of specialist na of u een behandeling met ultrasound mag ondergaan.

De behandeling geeft een mooi aanvullend resultaat bij mensen die behandeld zijn met botox of fillers, doch mag de behandeling niet direct gedaan worden na één van deze behandelingen. Tijdens een gratis en vrijblijvend intake zal een individueel behandelplan opgesteld worden welke zones behandeld kunnen worden.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

De meerderheid van de patiënten hebben slechts één behandeling nodig. Bij ernstige huidverslapping kan soms een tweede behandeling aangeraden zijn. De resultaten zijn duidelijk zichtbaar gedurende een periode van minimaal 6 maanden na de behandeling. Een volgende behandeling is meestal pas nodig na anderhalf tot twee jaar na de eerste behandeling. Desgewenst kan dit eerder, dit is afhankelijk van de zone waaraan is gewerkt, de conditie van de huid voor behandeling én de wens van de klant. HIFU Lifting kan per zone gedaan worden of het volledige gelaat.

Extra info:

Complicaties: lichte roodheid
Complicaties: lichte zwelling maximaal 24 uur

Nazorg:
Gedurende 24u niet wassen met heet water/ gezicht met lauw water.
Gedurende 2 weken geen laser, RF behandeling, cryolipolyse of massage.