JODANI

Wellness


Een massage is jezelf de tijd geven om te ontstressen. Wilt u echt helemaal tot rust komen en de stress van het leven even vergeten? Ontdek dan hier de geheimen die het leven zalig maken en geniet van een deugddoende massage.

Massage is aan jezelf denken, je lichaam en geest laten ontspannen en even alles vergeten. Een moment dat je jezelf niet mag ontzeggen.


Een massage kan lekker ontspannend zijn maar ook zeer functioneel zijn om allerlei klachten te verzachten of op te lossen. Onze massages zijn ontspannend en functioneel, afhankelijk van het probleem gebruiken we technieken uit verschillende massagestijlen. Zo haalt u het maximum uit elke sessie.


RELAXATIE

Alle behandelingen kunnen ook voor 2 personen samen geboekt wordenLight Legs          45 min    |     € 65.00

Voet- en beenmassage. 

Een massage ter verbetering van de vaten en de weefsels in de benen en voeten. De benen zullen minder zwaar en vermoeid aanvoelen. Je verlaat de massagetafel met verlichte benen!


De-Stress            45 min   |     € 65.00

Rug-, schouder- en nekmassage

Massage waarbij het gebruik van drukpunten centraal staat. Uiterst geschikt voor mensen met kantoorbaan of beroep met weinig lichaamsbeweging daar speciale aandacht gaat naar het ontspannen en soepel maken van spieren waardoor stress vermindert en je energieniveau verhoogt.

Werkstress en een hoog werktempo leiden tot flinke spierspanningen en verkrampingen tussen de schouderbladen en in het nekgebied. Een veelvuldige overbelasting waarbij spieren verharden en spierknopen gevormd worden, leidt dan al snel tot hoofdpijnklachten waarbij het pijngebied verder uitstraalt naar andere gebieden van het lichaam.


Ultimate Relax     90 min   |     € 95.00

Volledig lichaamsmassage

De massages van Jodani ontspannen en zorgen ervoor dat het lichaam zijn evenwicht terugvindt. Ze stimuleren de bloedsomloop en de werking van de inwendige organen. Tijdens een ontspanningsmassage wordt niet alleen de oppervlakkige huid behandeld. Ook de spieren worden gemasseerd. De bloedsomloop wordt gestimuleerd en je komt tot rust en ontspanning. Een ontspanningsmassage heeft een spierversterkend effect, maakt blokkades van botten, spieren en weefsels los en verbetert de ontgifting van het lichaam door de sterke stimulatie van het lymfatisch systeem.

De Jodani massage is een bijzondere massagetechniek die afkomstig is uit een combinatie van authentieke en traditionele wijzen van masseren, waarbij blokkades worden opgezocht en weggewerkt. Vaak zorgen deze blokkades voor pijn-gevoel of geven ze lichamelijk klachten. Deze massage zorgt achteraf voor een weldoend, ontspannen gevoel in het lichaam, blokkades worden steeds minder en de ontspanning groter.