JODANI


MADERO WOOD THERAPY RITUALS - De anti-cellulite & bodysculpting massageNEW

Madero(hout)therapie is een massagetechniek met speciaal ontworpen houten elementen (rolling pins) die in verschillende maten en vormen beschikbaar zijn. Elk houten element heeft een specifiek gebruik voor een bepaald deel van het lichaam. Het stimuleert het lymfatische drainagesysteem van het lichaam waardoor toxines in het lichaam ge-elimineert worden en je metabolisme versneld wordt. Daarnaast breekt het, net zoals bij een bindweefselmassage, cellulitisverbindingen en vetcellen af. Door specifieke druk op bepaalde plaatsen van het lichaam uit te oefenen, helpt Maderotherapie daarnaast om de lichaamscontouren te accentueren en te stroomlijnen.Madero Wood Therapy Rituals          30 min    |     € 40.00

Buik (rondom de navel)


Madero Wood Therapy Rituals          50 min    |     € 60.00

Achterbenen, heupen en billen (contourverbetering & anti-cellulite)


Madero Wood Therapy Rituals          90 min    |     € 90.00

Full body (contourverbetering & anti-cellulite)

RELAXATIELight Legs          45 min    |     € 60.00

Voet- en beenmassage.

Een massage ter verbetering van de vaten en de weefsels in de benen en voeten. De benen zullen minder zwaar en vermoeid aanvoelen. Je verlaat de massagetafel met verlichte benen!


De-Stress            45 min   |     € 60.00

Rug-, schouder- en nekmassage

Massage waarbij het gebruik van drukpunten centraal staat. Uiterst geschikt voor mensen met kantoorbaan of beroep met weinig lichaamsbeweging daar speciale aandacht gaat naar het ontspannen en soepel maken van spieren waardoor stress vermindert en je energieniveau verhoogt.

Werkstress en een hoog werktempo leiden tot flinke spierspanningen en verkrampingen tussen de schouderbladen en in het nekgebied. Een veelvuldige overbelasting waarbij spieren verharden en spierknopen gevormd worden, leidt dan al snel tot hoofdpijnklachten waarbij het pijngebied verder uitstraalt naar andere gebieden van het lichaam.


Ultimate Relax     90 min   |     € 90.00

Volledig lichaamsmassage

De massages van Jodani ontspannen en zorgen ervoor dat het lichaam zijn evenwicht terugvindt. Ze stimuleren de bloedsomloop en de werking van de inwendige organen. Tijdens een ontspanningsmassage wordt niet alleen de oppervlakkige huid behandeld. Ook de spieren worden gemasseerd. De bloedsomloop wordt gestimuleerd en je komt tot rust en ontspanning. Een ontspanningsmassage heeft een spierversterkend effect, maakt blokkades van botten, spieren en weefsels los en verbetert de ontgifting van het lichaam door de sterke stimulatie van het lymfatisch systeem.

De Jodani massage is een bijzondere massagetechniek die afkomstig is uit een combinatie van authentieke en traditionele wijzen van masseren, waarbij blokkades worden opgezocht en weggewerkt. Vaak zorgen deze blokkades voor pijn-gevoel of geven ze lichamelijk klachten. Deze massage zorgt achteraf voor een weldoend, ontspannen gevoel in het lichaam, blokkades worden steeds minder en de ontspanning groter.

JODANI BABOR BEAUTY INSTITUTE

Onze-Lieve-Vrouwstraat 20 - 3054 Vaalbeek

T: 016/84 95 94                      info@jodani.be

www.jodani.be

BE 0733.426.304