JODANI

RELAXATIE

Alle behandelingen kunnen ook voor 2 personen samen geboekt wordenLight Legs          45 min    |     € 60.00

Voet- en beenmassage. 

Een massage ter verbetering van de vaten en de weefsels in de benen en voeten. De benen zullen minder zwaar en vermoeid aanvoelen. Je verlaat de massagetafel met verlichte benen!


De-Stress            45 min   |     € 60.00

Rug-, schouder- en nekmassage

Massage waarbij het gebruik van drukpunten centraal staat. Uiterst geschikt voor mensen met kantoorbaan of beroep met weinig lichaamsbeweging daar speciale aandacht gaat naar het ontspannen en soepel maken van spieren waardoor stress vermindert en je energieniveau verhoogt.

Werkstress en een hoog werktempo leiden tot flinke spierspanningen en verkrampingen tussen de schouderbladen en in het nekgebied. Een veelvuldige overbelasting waarbij spieren verharden en spierknopen gevormd worden, leidt dan al snel tot hoofdpijnklachten waarbij het pijngebied verder uitstraalt naar andere gebieden van het lichaam.


Ultimate Relax     90 min   |     € 90.00

Volledig lichaamsmassage

De massages van Jodani ontspannen en zorgen ervoor dat het lichaam zijn evenwicht terugvindt. Ze stimuleren de bloedsomloop en de werking van de inwendige organen. Tijdens een ontspanningsmassage wordt niet alleen de oppervlakkige huid behandeld. Ook de spieren worden gemasseerd. De bloedsomloop wordt gestimuleerd en je komt tot rust en ontspanning. Een ontspanningsmassage heeft een spierversterkend effect, maakt blokkades van botten, spieren en weefsels los en verbetert de ontgifting van het lichaam door de sterke stimulatie van het lymfatisch systeem.

De Jodani massage is een bijzondere massagetechniek die afkomstig is uit een combinatie van authentieke en traditionele wijzen van masseren, waarbij blokkades worden opgezocht en weggewerkt. Vaak zorgen deze blokkades voor pijn-gevoel of geven ze lichamelijk klachten. Deze massage zorgt achteraf voor een weldoend, ontspannen gevoel in het lichaam, blokkades worden steeds minder en de ontspanning groter.

SHI-ATSU1 persoon                         60 min    |     € 75.00

2 personen samen          60 min    |     € 140.00

Shi-atsu betekent letterlijk vinger-druk. Het is een manuele therapie die ontstaan is in Japan en gegroeid is uit de traditionele Oosterse geneeskunde. Shiatsu wil een totaalbehandeling bieden om je energie, en dus jezelf, meer in evenwicht te brengen.

Met een shiatsu massage bevorder je je gezondheid, worden specifieke lichamelijke klachten behandeld en interne stoornissen gecorrigeerd. 

Shiatsu wil een totaalbehandeling zijn waardoor de mens in zijn geheel meer in evenwicht komt. Bestaande interne systemen voor lichamelijk herstel en voor zelfgenezing worden opgewekt en geactiveerd. De aanwezige lichaamsenergie komt in beweging en zo wordt het lichaam in balans gebracht, met als resultaat een gedeeltelijk of volledig verdwijnen van ongemakken en ziektesymptomen, op lichamelijk, geestelijk en emotioneel vlak.


Tijdens deze behandeling houdt u uw kleren aan. U trekt dus best iets comfortabel aan voor deze massage.BODY

Alle behandelingen kunnen ook voor 2 personen samen geboekt wordenBody Spa Earth           75 min    |     € 100.00

Een Cocoonbehandeling om uw lichaam en zintuigen te voeden en uw huid zijdezacht te laten aanvoelen.

Body Spa Earth bestaat uit een volledige lichaamsscrub met minerale zouten, een packing met body shaping Cream en we sluiten af met het inmasseren van de shaping Cream van het volledige lichaam.
Deze behandeling zorgt voor een versteviging van de huid en helpt tegen cellulite.


Body Spa Ocean          75 min    |     € 100.00

Deze activerende behandeling zorgt voor een zachte, hernieuwde huid en een blijvend fris gevoel.

Body Spa Ocean bestaat uit een volledige lichaamsscrub met de Seasalt & Sugar scrub. Daarna wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd met Energetic brushes en we sluiten af met een volledige lichaamsmassage.
Deze behandeling stimuleert huidvernieuwing en zorgt voor zachtheid en gladheid van uw huid.