JODANI
IMG_20210911_102734_1

Your Nails, Our Care


Jodani wil haar klanten een luxe ervaring geven bij de nagelverzorging van handen en voeten. Een kwalitatief en langdurig resultaat wordt dan ook gegarandeerd. Naast de professionele verzorging laat Jodani u even ontsnappen aan de drukte van alledag en wordt u ontvangen in een oase van comfort en ontspanning. De unieke ruimte voor de voetbehandelingen zorgt voor een moment van pure relaxatie. 


Gelnagels & NagelverlengingenGelnagels bijwerking / nieuwe set     |     € 59.00

Een laagje gel versterkt de eigen nagels en voorkomt zo breken of scheuren van de natuurlijke nagel.

Indien u dus nagels heeft die u extra stevigheid wil geven, dan is een versteviging door middel van gel zeker een aanrader.

Deze behandeling is inclusief het eventueel verwijderen van oude gelnagels.


Gelnagels met nagelverlenging     |     € 79.00

Om een natuurlijke look en stevige nagels te verkrijgen, werken we met sjablonen om de nagels langer te maken.


Verwijderen gelnagels     |     € 43.00

We verwijderen vakkundig de gelnagels zonder hierbij uw natuurlijke nagel te beschadigen. In de behandeling is een manicure inbegrepen zodat u met mooie nageltjes buiten gaat. We werken af met een verzorgende olie en een handmassage.

ManicureManicure     |     € 33.00

Manicures zijn hot en de perfecte manier om je handen en nagels in topconditie te krijgen. Na een professionele en goede manicure zijn je handen en nagels weer verzorgd en zien ze er uit om door een ringetje te halen.

Een manicure is veel meer dan alleen maar het vijlen van de nagels. Het is een complete verzorging voor de handen en nagels.


Manicure met Gellak     |     € 43.00

Gellak is een nagellak die 2 à 3 weken perfect blijft zitten en die bovendien je nagels beschermt. Deze behandeling is inclusief het eventueel verwijderen van oude gellak of nagellak.


PedicurePedicure Spa                        |     € 43.00

Spa met Gellak / Nagellak   |     € 54.00

Onze speciaal ontworpen voetstudio maakt van uw behandeling een moment van pure verwennerij & relaxatie. Een behandeling start met een ontspannend voetbadje. Het warme water en de lekker geurende voetbad olie zorgen onmiddellijk voor een ontspannend gevoel in je voeten. Uw voetjes en uw nageltjes krijgen een vakkundige verzorging en indien u wenst, brengen wij een gellak kleurtje of nagellak aan.


Pedicure Spa Extra                         |     € 54.00

Spa Extra met Gellak                      |     € 64.00

Bij een Spa Extra worden uw voeten extra verwend met een verzachtende en verkoelende scrub die de huid polijst en zorgt voor zijdezachte en gladde voeten.


Pedicure Spa de Luxe                         |     € 75.00

Spa de Luxe met Gellak                      |     € 85.00

Laat u na de behandeling verwennen door een ontspannende voetmassage uitgevoerd met een rijke balsem.

Alle zenuwen van elk orgaan komen samen in de voet. Alleen al daarom is een goede doorbloeding belangrijk. Een voetmassage zal de doorbloeding zeker ten goede komen en geeft daarnaast een heerlijk ontspannend gevoel. Deze 20 minuten durende voetmassage zal u weer die frisse energie geven.