ONZE TOPPERS


kobido2
kobido3
kobido1

Luxury Lifting Facial Treatment


Met de Luxury Lifting Facial heeft Jodani een exclusieve en buitengewone behandeling gecreëerd, dit is de meest uitgebreide behandeling waarin u ultieme wellness kunt ervaren! Ontspanning staat centraal met een luxe massages van de armen, nek, schouder en hoofd. Ook de huiddichtheid en stevigheid word zichtbaar aangepakt door het gebruiken van uniek liftende verzorgingsproducten. Deze LUXE behandeling geeft u de kans om totaal te ontspannen en uw huid iets speciaals te bieden.

THE ART OF CLEANSING


Gedaan met die trekkerige huid na het reinigen. Met de 2 phase reiniging van Babor krijg je een zalig zachte ontspannen huid. De olie reinigt grondig en diep en de Phytoactive verzorgt ondertussen je huid. Je huid herademt en de teint ziet er rozig fris uit.

De filosofie is de huid intensief te reinigen maar ook behoedzaam te werk te gaan om de natuurlijke huidbarrière te beschermen. Fase 1 is HY-ÖL bestaat uit zuiver plantaardige oliën en het quillaja-extract dat werkt als vuilmagneet. Fase 2 is de Phytoactive, een verzorgend kruidencomplex.

Lift effect 2
Lift effect 1
hy-ol3
hy-ol2
hy-ol

INSTANT LIFT EFFECT CREAM


100% Lifting, 0%injecties.

De High Performance Instant Lift Effect Cream geeft een direct gladdere, jeugdige teint alsook een direct, zichtbaar, gladmakend effect van fijne lijnen en rimpeltjes. Je huidreliëf wordt optisch verbeterd en de rimpeldiepte gereduceerd. Met de kracht van de stamcellen uit edelweiss worden jouw gezichtscontouren langdurig individueel verbeterd.

Een direct smooth-effect voor een gladdere, jeugdigere teint.

Gebruik

Bij voorkeur `s morgens en `s avonds na de reiniging aanbrengen op gezicht, hals en decolleté.

GRAND CRU


Ultieme anti-aging ampullenkuur in drie stappen voor zeven dagen

Met de Grand Cru Edition heeft BABOR een exclusieve en buitengewone ampullenkuur gecreëerd voor een bijzonder veeleisende huid.

Drie nauwkeurig op elkaar afgestemde Ampoule Concentrates met exclusieve rozenextracten, vormen een zeer werkzame en alomvattende anti-aging belevenis.

je huid straalt en ziet er gladder, gelijkmatiger en jeugdig frisser uit.


The Rose – ultieme huidverjonging met regenererende eigenschappen en direct effect
The White – ultieme, jeugdige uitstraling dankzij verbeterde huidstructuur
The Black – ultieme bescherming tegen vroegtijdige, door het milieu ontstane huidveroudering


Grand Cru 5
Grand Cru 3
Grand Cru 1