JODANI

ONZE TOPPERS


kobido2
kobido3
kobido1

KoBiDo Therapy


Nood aan een natuurlijke lifting zonder naalden?

Kobido is vandaag een van de efficiëntste technieken. Dankzij regelmatige behandelingen wordt de jonge huid behouden of teruggevonden door de spieren te versoepelen en te revitaliseren, de huid te zuiveren en haar opnieuw éclat te geven. We voelen écht de herstellende effecten van koBiDo die al zichtbaar zijn na amper één sessie: door spanningen in het gezicht weg te nemen, verminderen expressielijntjes. Door de huid te hydrateren en de spieren te revitaliseren, verbetert deze techniek de kwaliteit van de huid en bestrijdt rimpels en lijntjes en zorgt tevens voor strakkere contouren.

THE ART OF CLEANSING


BABOR HY-ÖL is uniek. Al in 1955 heeft Dr. Michael Babor als eerste ontdekt dat een combinatie van olie en water de ideale methode vormt voor de reiniging van de huid. HY-ÖL wordt samen gebruikt met  Phytoactive en verwijdert grondig en behoedzaam alle soorten verontreinigingen zonder een gespannen gevoel achter te laten. De huid herademt en de teint ziet er rozig fris uit.

De filosofie is de huid intensief te reinigen maar ook behoedzaam te werk te gaan om de natuurlijke huidbarrière te beschermen. Fase 1 is HY-ÖL en bestaat uit zuiver plantaardige oliën en het quillaja-extract dat werkt als vuilmagneet. Fase 2 is de Phytoactive, een verzorgend kruidencomplex.

Lift effect 2
Lift effect 1
hy-ol3
hy-ol2
hy-ol

INSTANT LIFT EFFECT CREAM


Het onmiddellijke facelift-effect uit een flacon.

De High Performance Instant Lift Effect Cream geeft een direct gladdere, jeugdige teint alsook een direct, zichtbaar, gladmakend effect van fijne lijnen en rimpeltjes. Het huidreliëf wordt optisch verbeterd en de rimpeldiepte gereduceerd. Met de kracht van de stamcellen uit edelweiss worden de gezichtscontouren langdurig individueel verbeterd.

Een direct smooth-effect voor een gladdere, jeugdigere teint.

Gebruik

Bij voorkeur `s morgens en `s avonds na de reiniging aanbrengen op gezicht, hals en decolleté.

GRAND CRU


Ultieme anti-aging ampullenkuur in drie stappen voor zeven dagen

Met de Grand Cru Edition heeft BABOR een exclusieve en buitengewone ampullenkuur gecreëerd voor een bijzonder veeleisende huid.

Drie nauwkeurig op elkaar afgestemde Ampoule Concentrates met exclusieve rozenextracten, vormen een zeer werkzame en alomvattende anti-aging belevenis.

De huid straalt en ziet er gladder, gelijkmatiger en jeugdig frisser uit.


The Rose – ultieme huidverjonging met regenererende eigenschappen en direct effect
The White – ultieme, jeugdige uitstraling dankzij verbeterde huidstructuur
The Black – ultieme bescherming tegen vroegtijdige, door het milieu ontstane huidveroudering


Grand Cru 5
Grand Cru 3
Grand Cru 1

JODANI BEAUTY INSTITUTE

Onze-Lieve-Vrouwstraat 20 - 3054 Vaalbeek

T: 016/84 95 94                      info@jodani.be

www.jodani.be