JODANI

Iedereen bezit natuurlijke schoonheid, maar af en toe heeft ook de natuur een duwtje in de rug nodig. Of je nu kiest voor een gezichtsbehandeling, een verzorgende manicure of pedicure of een ontharingsbehandeling, bij Jodani gaan we minutieus te werk om jou te laten stralen.


Ontdek de behandelingen die we in ons instituut aanbieden en geniet van wat welverdiend me-time waardoor je stralend en zelfzeker de deur uit kan.

Bij Jodani Beauty Institute kiest u voor hoogwaardige schoonheidsbehandelingen en verzorgingsproducten.

U geniet steeds van een nauwkeurige service in een luxueus kader.  U kan vertrouwen op

onze kennis en ervaring die we graag inzetten om u te begeleiden naar de mooiste resultaten


Ingrid Van der Borght

VISIE

De huid op de juiste manier behandelen is volledig afhankelijk van de kennis van de behandelaar. De kracht van de behandeling zit in de toepassing van een combinatie van technologieën die juist worden ingezet om u zo snel en zo efficiënt mogelijk te helpen.

De dagelijkse begeleiding en ook de educatie van onze cliënten naar een gezonde huid, is onze missie.

Wij hanteren strenge eisen als het om onze behandelingsprocedures en productlijnen gaat. Geïnspireerd door de natuur,  willen we er voor zorgen dat we duurzaam kunnen werken.  Daarom maken we gebruik van verantwoorde en kwaliteitsvolle producten. Vanzelfsprekend worden onze producten nooit op dieren getest.


Waarom Jodani kiezen?

VAKMANSSCHAP


Bij Jodani is vakmanschap van essentieel belang. Het regelmatig volgen van bijscholingen en bezoeken van internationale beurzen zorgt dat wij onze klanten telkens weer de nieuwste technieken en trends kunnen aanbieden.

SERVICE


Een elite klanten service draagt zij hoog in het vaandel en zo biedt zij haar klanten een superieure ervaring aan waar rekening gehouden wordt met de individuele behoeften en wensen.

JODANI BEAUTY INSTITUTE

Onze-Lieve-Vrouwstraat 20 - 3054 Vaalbeek

T: 016/84 95 94                      info@jodani.be

www.jodani.be

ME-TIME & LUXE


Jodani wil haar klanten een luxe ervaring geven bij elke behandeling. Naast de professionele verzorging laat Jodani u even ontsnappen aan de drukte van alledag en wordt u ontvangen in een oase van comfort en ontspanning.