We zijn ervan overtuigd, dat we zelfbewuster en gelukkiger zijn, als we ons mooi en lekker in ons vel voelen. Daarom willen we u graag met de meest effectieve, werkzame formules, zeer professioneel advies en individuele behandelingssystemen een voelbaar en zichtbaar EXTRA bieden.

Ingrid Van der Borght

VISIE

De huid op de juiste manier behandelen is volledig afhankelijk van de kennis van de behandelaar. De kracht van de behandeling zit in de toepassing van een combinatie van technologieën die juist worden ingezet om u zo snel en zo efficiënt mogelijk te helpen.

De begeleiding van onze cliënten naar een verbeterde, gezondere huid, is onze missie.


Waarom Jodani kiezen?

VAKMANSSCHAP


Bij Jodani is vakmanschap van essentieel belang. Het regelmatig volgen van bijscholingen en bezoeken van internationale beurzen zorgt dat wij onze klanten telkens weer de nieuwste technieken en trends kunnen aanbieden.

SERVICE


Een elite klanten service draagt zij hoog in het vaandel en zo biedt zij haar klanten een superieure ervaring aan waar rekening gehouden wordt met de individuele behoeften en wensen.

ME-TIME & LUXE


Jodani wil haar klanten een luxe ervaring geven bij elke behandeling. Naast de professionele verzorging laat Jodani u even ontsnappen aan de drukte van alledag en wordt u ontvangen in een oase van comfort en ontspanning.