JODANI

Over Babor


Wetenschap

Alles begon in 1956 met een zwarte roos, het symbool van volmaakte schoonheid. Als pionier van de professionele huidverzorging verlegt BABOR sindsdien de grenzen in het huidverzorgingsonderzoek made in Germany. Tot op de dag van vandaag is het onze hartstochtelijke drijfveer om het verlangen naar individuele schoonheid te vervullen.

Werking

Zo worden de meest innovatieve werkstoffen en methoden perfect op elkaar afgestemd en zorgen voor buitengewone resultaten met een bijzonder luxueuze verwenbelevenis. BABOR is pionier van de professionele huidverzorging. Met onze deskundige kennis vertalen we de geheimen van de fijnste, natuurlijke werkstoffen in luxe huidverzorging van de hoogste werkzaamheid en verdraagzaamheid.

Duurzaamheid & verantwoordelijkheid

Wie schoonheid graag wil behouden, moet respectvol en behoedzaam met haar omgaan. We behandelen ons milieu met het grootste respect. Uiteindelijk schenkt de natuur ons veel kostbare grondstoffen, waaruit wij onze hoogwaardige producten vervaardigen.


Een goed gehydrateerde huid ziet er stralend uit!


Geef je gelaat een hydratatieboost!

Een goed gehydrateerde huid, zal stralender zijn, minder dof en vooral minder gevoelig voor de kleine fijne lijntjes die meestal verschijnen wanneer uitdroging optreedt.


Op zoek naar een doeltreffende gelaatsverzorging die je huid de nodige hydratie geeft? Ontdek deze 7 luxueuze Hydra Plus- gelaatsampullen van BABOR, die je huid intensief hydrateren. Deze powerbommetjes zijn snelle mooimakers voor elk huidtype, met onmiddellijk zichtbaar en voelbaar effect. Byebye droogterimpeltjes en hallo frisse teint!

Gebruiksaanwijzing

Het aanbrengen van de Hydra Plus-ampul is afhankelijk van je persoonlijke verzorgingsroutine. ’s Nachts kan de ampul goed inwerken in de huid en dat zal je na een weekkuur zeker voelen én zien.

Hoe?

  1. Reinig eerst je huid zodat alle onzuiverheden verwijderd worden.
  2. Schud de ampul goed voor gebruik.
  3. Doe de volledige inhoud van het concentraat in de handpalm en verdeel het op je gezicht, hals en decolleté. Masseer of dep dan zachtjes met je vingertoppen en laat het een paar minuten intrekken.
  4. Breng hierna je verzorgingscrème aan.